Skip to end of metadata
Go to start of metadata

Er is een nieuwe versie van de Zermelo app ontwikkeld. In deze versie is het mogelijk om de app te koppelen door een QR-code te scannen. Om er voor te zorgen dat het uitbrengen van deze versie zo soepel mogelijk verloopt willen we hem eerst voor een kleiner publiek beschikbaar maken. Hiervoor maken we gebruik van de beta-test functionaliteit van de Play Store (Android) en de App Store (iOS).


Hoe werkt het?

Als je je aanmeldt om deel te nemen aan de beta-test krijg je de nieuwe versie van de app. Deze bevat nieuwe functies, maar zou ook nog fouten kunnen bevatten. Door je nu al toegang te geven tot deze versie hopen we dat je ons helpt deze fouten op te sporen, zodat we ze snel op kunnen lossen. Je kan eventuele fouten die je tegenkomt mailen naar helpdesk@zermelo.nl.

Als je later besluit dat je toch terug wilt naar de oude versie kan dat natuurlijk gewoon.


Hoe meld ik me aan?

  • Als je Android hebt kun je je hier aanmelden
  • Als je iOS gebruikt kun je je aanmelden door een mail met de titel Deelnemen beta test iOS app te sturen naar helpdesk@zermelo.nl. We vragen dan aan Apple om je toe te voegen aan onze lijst beta testers, en zij sturen je een mail waarmee je je aan kunt melden.
  • No labels